Een vers broodje met garnalen smaakt echt feestelijk! Maak eventueel met de overschot een lekker hapje! Of vice versa natuurlijk…

Voor 4 broodjes (piccolo):

  • 100 g grijze garnalen
  • 2 hardgekookte eieren
  • 2 ½ eetlepel mayonaise
  • 1 koffielepel peterselie (gehakt en gedroogd)
  • peper en zout
  • 1 tomaat
  • gemengde salade
  • 4 broodjes
  1. Pel de eieren.
  2. Snijd de eieren met de eiersnijder in blokjes.
  3. Snijd twee keer door, eerst in schijfjes. Daarna draai je het ei een kwartslag en snijd nog eens door. Zo krijg je min of meer blokjes.
  4. Doe de eieren samen met de garnalen en peterselie in een kom.
  5. Kruid met peper en zout en meng er de mayonaise onder.
  6. Snijd de broodjes doormidden en leg er wat salade op.
  7. Beleg met garnaalsalade en garneer met tomaat.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!