hapje steak tartaar Mediterraan
 

Hapje steak tartaar op mediterraanse wijze

  • 200 g biefstuk
  • 50 g zongedroogde tomaten
  • 50 g zwarte en groene olijven in look
  • 1/2 koffielepel zachte mosterd
  • provençaalse mix
  • enkele druppeltjes worcestersaus
  • klein scheutje zonnebloemolie
  • zout
  1. Snijd de biefstuk in zeer kleine blokjes.
  2. Snijd de tomaten en de olijven eveneens in kleine stukjes.
  3. Doe de tomaten en olijven bij de biefstuk.
  4. Doe er de worcestersaus, olie en mosterd bij.
  5. Breng op smaak met de provençaalse mix en meng alles door elkaar.
  6. Indien nodig…Kruid wat bij met zout.
  7. Dresseer door middel van een kleine serveerring.

 

 

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!