Toen ik van de vis aan het smullen was, dacht ik: “Volgende keer de kruiden eens vervangen door zongedroogd tomaatjes en garneren met zwarte olijven.”

Dat kan niet slecht zijn.

Voor 3 personen:

  • verse kruiden (kervel, tijm, basilicum, peterselie)
  • 1 stengeltje pijpajuin
  • 1 citroen
  • 100 ml olijfolie
  • 700 g kabeljauwhaasje
  • peper en zout

  1. Reinig de kruiden en verwijder de steeltjes.
  2. Snij het pijpajuintje in stukjes.
  3. Voeg alles bij de olijfolie.
  4. Kruid met peper en zout, pers er wat citroensap bij, mix met de staafmixer.
  5. Schik de vis in een vuurvaste schotel en overgiet met de kruidenolie.
  6. Verwarm de oven voor op 180° C.
  7. Zet de schaal in de oven en laat in ca. 14 minuten gaar worden (afhankelijk hoe dik de stukken zijn).
  8. Serveer met partjes citroen.

Lekker met gekookte aardappelen of gebakken krielaardappeltjes !

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!