Voor 4 personen

  • 1,2 kg aardappelen 
  • arachideolie
  • zout en peper
  1. Schil de aardappelen, snijd ze in gelijke stukken.
  2. Kook de aardappelen juist gaar.
  3. Snijd de aardappelen in kleinere stukken.
  4. Doe de aardappelen in een ovenschotel.
  5. Meng een ferme scheut arachideolie onder de aardappelen.
  6. Kruid met peper en zout.
  7. Laat de aardappelen in ca. 40 minuten in een oven van 220°C goudbruin bakken.
  8. Roer de aardappelen een aantal keren om en voeg indien nodig nog wat arachideolie toe.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!