Appelflappen maken

Deze appelflappen met bladerdeeg zijn lekker en makkelijk te maken. De vierkantjes bladerdeeg (14 x 14/10 stuks) en de glanzende decoratiesuiker (Tienen) kocht ik bij AVEVE. Ik had er 10 gebakken maar die waren vlug op!

Smakelijk!

  • appelmoes
  • bladerdeeg (14×14)
  • glanzende decoratiesuiker
  • 1 losgeklopt ei
  1. Strijk de zijkanten van het bladerdeeg in met losgeklopt ei.
  2. Schep  een eetlepel appelmoes in het midden.
  3. Plooi dicht en druk de randen aan.
  4. Druk de randen even in met een vork.
  5. Bestrijk de buitenkant in met het ei en bestrooi met glanzende decoratiesuiker.
  6. Schik de appelflappen op bakpapier.
  7. Bak ze in een voorverwarmde oven van 180°C in 20-25 minuten.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!