Kalkoenschnitzels


Ingrediënten

  • kalkoenlapjes
  • ei
  • paneermeel
  • bloem
  • peper
  • zout

Bereiding

  1. Slaag de kalkoenlapjes wat plat.
  2. Kruid ze met peper en zout.
  3. Haal ze eerst door de bloem en klop er de overtollige bloem met je handen af.
  4. Dan scheid je het eigeel van het eiwit.
  5. Je doet het eiwit in een diep bord en doet er een scheutje olie bij en een scheutje water.
  6. Klop dit alles los met een garde (klopper).
  7. Haal de kalkoenlapjes er door en haal ze dan direct door het paneermeel.
  8. Doe dan aardig wat olie in een koekenpan.
  9. En bak ze aan beide kanten goudbruin. 

 Lekker met frietjes, pasta met tomatensaus…

    Mis onze nieuwsbrief niet!

    Mis onze nieuwsbrief niet!

    Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

    U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

    Pin It on Pinterest

    Delen

    Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

    Delen

    Deel dit bericht met je vrienden!