Rijstpap
Gebruik dessertrijst: de korrels zijn dikker en hebben aardig wat zetmeel en heeft daarom een grotere bindkracht.
-125 gr dessertrijst
-snuifje zout
-zakje vanille suiker
-750 ml melk
-saffraanpoeder
Breng de melk aan de kook met de vanillesuiker en een snuifje zout. Voeg er 125 gr dessertrijst aan toe. Dek af en laat ongeveer 40 minuten op een zacht vuur sudderen (roer af en toe!). Neem van het vuur en voeg 2 eetlepels suiker toe en wat saffraanpoeder naar smaak. Serveren met bruine suiker en gouden lepeltjes
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!