Het is erg eenvoudig om krabsalade te maken. Neem niet het duurste potje krab. Dit heeft geen zin voor een salade met mayonaise.

– blikje krab zonder kraakbeen 200 gr (niet uitgelekt)
– 3 eetlepels mayonaise
– snuifje zout
– snuifje chilipeper of gemalen peper
– 2 hard gekookte eitjes

Kook de eitjes in 10 minuten, koel onmiddellijk af in ijskoud water, pel ze.
Open het blikje krab en druk op het dekseltje het vocht er goed uit. De krab moet zo goed als kurkdroog zijn anders verwatert de salade.
Snijd de eieren met de eiersnijder in blokjes. Snijd twee keer door, eerst in schijfjes. Daarna draai je het ei een kwartslag en snijd nog eens door. Zo krijg je min of meer blokjes.
Doe de eieren en de krab in een mengkom en kruid met snuifje chilipeper en wat zout. Meng er de mayonaise onder.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!