Je moet het zelf een beetje bekijken, de één lust het ferm pikant en de ander juist niet.
Voeg eventueel wat water toe als het te veel indikt. Bind wat meer of juist wat minder en begin eventueel met wat minder kippenbouillon. Zo kan je op het einde nog altijd bijkruiden.

2 à 3 personen:
– 350 gr groenten (peultjes, babymaïs, wortel, ajuin, paprika, gele wortel…)
– 200 ml water
– 1 à 2 theelepels thaïse currypasta (verkrijgbaar in oa Colruyt)
– 2 eetlepels room
– half bouillonblokje (kip)
– 1 koffielepel aardappelzetmeel opgelost in water
– maïsolie

Kuis de groenten en versnijd, giet een scheutje olie in de wok en stoof de groenten aan onder voortdurend roeren. Bevochtig met het water, voeg currypasta, bouillonblokje en room toe.
Laat even doorkoken tot de groenten beetgaar zijn. Bind met het aardappelzetmeel en kook nog even op. Bestrooi met enkele gescheurde basilicumblaadjes. Lekker met thaïse rijst.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!