Voor 4 personen:

– 400 g kalfsgehakt
– 5 dl béchamel
– 2 eieren
– 250 diepgevroren bladspinazie
– 14 verse lasagnevellen
– 50 g grana padano
– 80 g gemalen kaas
– peper, zout, notmuskaat
– 1 teentje knoflook
– 7 plakken gekookte ham

– Maak de béchamelsaus.
– Pel het teentje look en hak zeer fijn.
– Bak het gehakt in wat olijfolie en prak het fijn.
– Voeg spinazie en look toe en stoof ca 5 minuten mee.
– Klop de eieren los.
– Zet het spinaziemengsel van het vuur en meng er iets minder dan de helft van de béchamel en de 2 eieren door.
– Leg op elke vel lasagne een half plakje ham en een lepel van het spinaziemengsel en rol op.
– Leg de rolletjes in een ingevette ovenschaal.
– Oversaus met de rest van de béchamel
– Strooi er de grana padano over.
– Warm op in een oven van 185° C in 25 minuten en gratineer nog even onder de grill.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!