Een manier om kinderen groenten te laten eten, “verstop ze” in een puree. Mix de puree liever niet met een handmixer, maar gebruik een aardappelstamper of een roerzeef. Durf te kruiden met zout. Ik heb er ongeveer een afgestreken koffielepel zout ingedaan. Maar begin met iets minder je kan nog altijd wat toevoegen.

– 1 broccoli
– 900 g aardappelen (gekuist)
– 40 ml melk
– peper, zout , nootmuskaat

– schil de aardappelen.
– snijd de aardappelen in kleinere stukken en spoel ze af onder koud stromend water.
– verwijder het harde gedeelte van de broccoli en verdeel in roosjes, spoel even af onder koud stromend water
– Laat de aardappelen 20 minuten koken onder deksel, voeg nu de broccoli toe en laat nog 10 minuten verder koken.
– Giet de broccoli en aardappelen af in een vergiet en doe terug in de kookpot.
– Kruid met zout, peper, nootmuskaat.
– Plet de aardappelen met een aardappelstamper of draai door een roerzeef.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!