• 1 halve bloemkool
  • 1 prei (alleen het witte gedeelte)
  • 1 ajuin
  • 4 kippenbouillon blokjes
  • peper van de molen
  • 3 sneetjes brood
  • koffielepel currypoeder
  • 20 g boter

  1. Kuis de groenten en snijd grof.
  2. Houd wat bloemkoolroosjes opzij als garnituur.
  3. Doe al de groenten in een kookpot van ca 3 liter en zet onder met water.
  4. Voeg de 4 kippen bouillonblokjes toe.
  5. Laat de soep 30 minuten koken onder deksel.
  6. Mix de soep.
  7. Voeg de bloemkoolroosjes toe en laat nog 5 minuten koken.
  8. Smelt boter in een pan, doe er het currypoeder bij en bak er de korstjes in.
  9. Serveer de croutons apart bij de soep zo blijven ze lekker knapperig.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!