Voor 3 personen:

  • 4 pangasiusfilets
  • paneermeel
  • 3 eieren
  • bloem
  • zout
  • peper
  • maïsolie
  1. Dep de visfilets droog.
  2. Snijd de vis in reepjes en kruid met peper en zout.
  3. Haal de visreepjes door de bloem en klop er de overtollige bloem met je handen af.
  4. Scheid het eigeel van het eiwit.
  5. Doe het eiwit in een diep bord en klop los met een klein scheutje olie en water.
  6. Haal de vis door het eiwit en paneer onmiddellijk met paneermeel.
  7. Bak de fishsticks goudbruin in frituurvet van 180°C.

Lekker met remouladesaus!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!