Deze ribbetjes zijn uiteraard ook lekker op de barbecue!

  • 1 kg spareribs
  • olie
  • 2 ajuinen
  • 10 eetlepels wijnazijn
  • 1 koffielepel mosterd
  • 100 g vloeibare honing
  • 4 eetlepels worcestersaus
  • 2 teentjes knoflook gepeld en versnippert
  • 1 koffielepel basilicum (gedroogd)
  • 1 koffielepel tijm
  • 1 eetlepel sambal
  • 2 koffielepels zout
  • 2 koffielepels paprikapoeder
  1. Snijd de ajuinen in fijne stukjes.
  2. Stoof de ajuin zonder kleuren in 10 minuten glazig.
  3. Doe al de ingrediënten bij de ajuin.
  4. Laat even doorkoken.
  5. Laat de marinade afkoelen.
  6. Giet de marinade over de ribbetjes en laat een nacht in de koelkast marineren
  7. Bak de ribbetjes in een oven van 180°C in ca 60 minuten.
  8. Strijk de ribbetjes onder het bakken in met de marinade.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!