• 500 gr kippenstoofvlees
  • 1 koffielepel fijngesneden verse gember
  • 1 teentje look (fijngesneden)
  • 2 eetlepels sojasaus
  • koffielepel currypoeder
  • 2 eetlepels maïsolie
  • 1/2 koffielepel zout
  • sambal naar smaak
  • satéstokjes

  1. Versnijd het vlees in gelijke stukken.
  2. Meng al de ingrediënten door mekaar.
  3. Doe het vlees in de marinade en laat 4 uur marineren in de koelkast.
  4. Prik het vlees op de stokjes.
  5. Grill ze in de oven.


Lekker met rijst en currysaus.

Tip !
D
eze satétjes zijn nog lekkerder op de barbecue!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!