• 150 g wit van prei
  • 100 g waterkers
  • 1 aardappel
  • 2 liter water
  • 2 bouillonblokjes (rund)
  • 100 ml room
  • nootmuskaat
  • 20 g boter
  • peper
  1. Kuis de prei en snij fijn.
  2. Spoel de waterkers.
  3. Stoof de prei 5 minuten aan in de boter zonder kleuren.
  4. Schil ondertussen de aardappel, snij in blokjes en stoof even mee.
  5. Giet er het water bij en laat 10 minuten zachtjes koken.
  6. Kruid met nootmuskaat, voeg waterkers en bouillonblokjes toe.
  7. Laat nog 10 minuten zachtjes koken.
  8. Mix met de staafmixer.
  9. Kruid met peper.
  10. Giet er de room bij en laat nog even doorkoken.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!