Ik
kook de gehaktballetjes meestal voor, maar vandaag heb ik ze direct in de pan gebakken.

  • 1 kg gemengd gehakt
  • 2 eieren
  • currypoeder, nootmuskaat, paprikapoeder, worcestersaus en sambal naar smaak
  • 1 sjalot fijn gesnipperd
  • paneermeel
  • boter
  1. Meng alles goed door elkaar (behalve de boter).
  2. Draai er bolletjes van, ongeveer zo groot als een pingpongballetje.
  3. Doe een klontje boter in een pan en bak de gehaktballetjes goudbruin.

Lekker met appelmoes en puree!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!