Ik heb er wat erwtjes bij gedaan maar die kan je er even goed uit laten.

  • 1 soepkop (zie foto) risottorijst
  • 2 soepkoppen kippenbouillon
  • 100 g erwtjes (diepvries)
  • 2 sjalotten (versnippert)
  • goede boter
  • parmezaan naar smaak
  • eventueel wat zout
  1. Doe een klontje boter in een kookpot en stoof de sjalot glazig.
  2. Voeg de rijst toe en stoof eveneens glazig maar laat niet kleuren.
  3. Voeg de erwtjes toe.
  4. Giet er nu al roerend wat van de hete bouillon bij tot hij opgenomen is, giet er terug wat bouillon bij maar blijf roeren.
  5. Kook de rijst nu op die manier ca. 15 minuten.
  6. Roer er zout, klontje boter en parmezaan onder.
  7. Laat even rusten op een zeer laag vuur en dien op.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!