Voor 3 personen:

Voor de tomatensaus:

  • 1 sjalot
  • 1 teentje look
  • wat verse basilicum blaadjes
  • 1/2 bouillonblokje (groenten)
  • 1 koffielepel suiker
  • 200 ml gezeefde tomaten (passata)
  • olijfolie
  1. Kuis de sjalot en look snijd in stukjes.
  2. Stoof aan in olijfolie.
  3. Giet er de gezeefde tomaten bij.
  4. Voeg er het bouillonblokje, suiker en de basilicum bij.
  5. Laat 5 minuten pruttelen
  6. Mix met een staafmixer.

Afwerking:

  • 1/2 courgette
  • 1 ajuin
  • pikante salami
  • een zakje gemalen mozzarella
  • turks brood
  • gedroogde oregano
  1. Snijd de courgette en ajuin in fijne schijfjes.
  2. Bak de ajuin aan in olijfolie.
  3. Doe dit eveneens voor de courgette maar kruid met een beetje zout.
  4. Snijd de pikante salami in schijfjes.
  5. Snijd het brood middendoor.
  6. Verdeel er wat van de saus over.
  7. Kruid met een snuifje oregano.
  8. Beleg met ajuin, courgette, salami en bestrooi royaal met gemalen mozzarella.
  9. Zet de pizza presto ca. 8 minuten in een oven van 230° C.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!