• 400 g visfilet in stukjes (zalm, kabeljauw, alaska pollak…)
  • 2 koffielepels olijfolie
  • 1 ajuin
  • 1 teentje look gepeld en versnipperd
  • 1 rode en gele paprika
  • 2 theelepels paprikapoeder
  • 200 ml water
  • 1 theelepel hot chilisaus
  • 2 theelepels citroensap
  • 2 theelepels paprika tapenade (paprikapasta zonder olijven o.a. verkrijgbaar in Colruyt )
  • 1 theelepel suiker
  • 1/2 bouillonblokje (groenten)
  • bladpeterselie
  1. Pel de paprika’s en snijd in blokjes.
  2. Pel de ajuin en versnipper.
  3. Fruit de ui en look aan in de olijfolie.
  4. Roer er de paprika onder en fruit even mee.
  5. Blus met het citroensap en giet er het water bij.
  6. Voeg er de paprika-tapenade, hot chilisaus en bouillonblokje bij.
  7. Laat 5 minuten zachtjes koken.
  8. Mix met de staafmixer.
  9. Meng er de gepelde paprika’s onder.
  10. Stoom of pocheer de vis.
  11. Garneer met de saus en bladpeterselie.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!