Heb je geen linguine neem dan spaghetti.

Voor 3 personen

  • 1 courgette
  • 1 teentje look
  • 1 ajuin
  • 1 stengel soepselder
  • 1 blik gepelde tomaten in stukjes (400g)
  • 350 g linguine
  • 150 gram mozerella (in kleine stukjes of geraspt)
  • vers geraspte parmezaan
  • olijfolie
  • tabasco
  • Een half groentebouillon blokje
  • 1 koffielepel paprikapoeder.
  1. Was de courgette en snij in blokjes of reepjes.
  2. Pel en versnipper de ajuin.
  3. Pel de look en snij zeer fijn.
  4. Was de selder (niet versnijden).
  5. Stoof de ajuin, look en selder 5 minuten in een scheutje olijfolie.
  6. Doe er een half blik gepelde tomaten, paar druppeltjes tabasco, paprikapoeder en het half groentebouillon blokje bij.
  7. Laat 5 minuten zachtjes pruttelen.
  8. Verwijder de selder.
  9. Voeg courgette toe en laat nog eens 5 minuten zachtjes pruttelen.
  10. Kook de pasta gaar zoals aangegeven op de verpakking, giet af, en meng er wat olijfolie onder.
  11. Roer de pasta en mozzarella onder de saus en laat nog even goed doorwarmen.
  12. Serveer er apart de parmezaan bij.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!