Voor 2 personen:

  • 20 aardappelkrieltjes
  • 1/4 bloemkool
  • 100 g keniaboontjes
  • 1 wortel
  • 1 ijsbergsla
  • 100 g gekookte ham in blokjes
  1. Kook de aardappeltjes in 12 minuten gezouten water.
  2. Laat afkoelen en snij in 4.
  3. Was de ijsbergsla en droog.
  4. Verwijder de uiteinden van de keniaboontjes en kook 4 minuten in gezouten water.
  5. Giet af en verfris onmiddellijk onder koud stromend water.
  6. Verdeel de bloemkool in roosjes was en kook 5 minuten in gezouten water.
  7. Schil de wortel, snijd in reepjes, en kook 5 minuten in gezouten water.
  8. Schik alles in een diep bord en serveer met de dressing.

Voor de dressing:

  • sap van een halve citroen
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel volle yoghurt
  • snuifje venkelzaad
  • peper en zout
  • 2 eetlepels gehakte peterselie

Meng alles goed door mekaar en kruid met peper en zout.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!