Voor 3 personen:

  • 8 alaska polakfilets
  • 1/2 rode, gele en groene parika in reepjes
  • 1 ajuin in ringen
  • scheutje lichte sojasaus
  • 1 koffielepel hot chilisaus
  • arachideolie
  • gehakte peterselie
  • bloem
  1. Droog de vis met keukenpapier en kruid met peper en zout.
  2. Snijd de vis in kleinere stukken, haal door de bloem en klop het overtollige bloem eraf.
  3. Bak de groenten in een scheutje arachideolie, breng op smaak met lichte sojasaus en chilisaus.
  4. Haal de groenten uit de pan en hou warm.
  5. Bak de vis in arachideolie, besprenkel met een beetje lichte sojasaus.
  6. Schik de vis op de groenten.

Lekker met noedels of rijst en zoetzure saus!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!