Voor 2 à 3 personen:

  • 3 teentjes look in dunne plakjes
  • 50 g goede boter
  • 600 g varkenslapjes
  • kaneelpoeder
  • 1 ajuin in stukjes
  • 1 bouillonblokje (kip)
  • 25 cl droge rosé
  • zout en peper van de molen
  • scheutje olijfolie
  • 3 dl water
  1. Kruid het vlees met kaneel, peper en zout.
  2. Doe de boter en olijfolie in de pan en bak de lapjes aan beide kanten aan.
  3. Voeg look en ajuin toe. Laat even mee bakken.
  4. Giet er de wijn en het water bij.
  5. Verkruimel er het bouillonblokje over.
  6. Doe alles in een ovenschotel en dek af (eventueel met zilverpapier).
  7. Laat 90 minuten in een oven van 150°C zachtjes garen.

Lekker met rijst, stokbrood of ciabatta en gemengde salade.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!