• 1/2 rode kool
  • 1 appeltje
  • 1 ajuin
  • 4 eetlepels rozijnen
  • 4 eetlepels suiker
  • appelsap
  • snuifje foelie
  • 1/2 koffielepel kaneel
  • 3 eetlepels rode wijnazijn
  • goede boter
  • snuifje tijm
  • peper en zout naar smaak
  1. Rasp de rode kool en de ajuin fijn, stoof aan in een klontje boter.
  2. Voeg kaneel, wijnazijn, tijm en een scheutje water toe.
  3. Laat een uur onder deksel stoven.
  4. Roer regelmatig om en voeg eventueel een weinig water toe.
  5. Schil ondertussen de appel, snijd in blokjes en laat samen met de rozijnen weken in een beetje appelsap.
  6. Kruid de kool met foelie, suiker, peper en zout.
  7. Meng er de appelen, rozijnen en appelsap onder.
  8. Laat nog ca. 30 minuten stoven zonder deksel.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!