Voor 3 personen:

De Sint heeft voor mij ook een cadeautje gebracht “bruschetta-kruiden”. De Sint zal ze denkelijk bij Oil&Vinegar gekocht hebben. Deze kruidenmix bevat gedroogde tomaat, knoflook, basilicum, paprika en zout. Een mix waar je aardig mee kan combineren.

  • 1 blik witte bonen (400g)
  • 1/2 rode, groene en oranje paprika
  • 200 ml tomaten passata
  • 2/3 bouillonblokje (groenten)
  • 1/2 koffielepel bruschetta-kruiden
  • 2 teentjes look
  • 1 ajuin
  • olijfolie
  • 1 koffielepel paprikapoeder
  • 1 koffielepel tapenade van paprika (colruyt)
  • peper v/d molen
  1. Pel de look en ajuin en versnipper.
  2. Kuis de paprika en snijd in blokjes.
  3. Stoof de ajuin, look en paprika 5 minuten in een scheutje olijfolie.
  4. Giet er de tomaten passata bij.
  5. Voeg er de groentenbouillon, bruschetta-kruiden, tapenade van paprika en peper v/d molen bij.
  6. Laat 8 minuten sudderen.
  7. Laat de boontjes uitlekken in een vergiet.
  8. Voeg ze bij de groenten en warm nog even goed door.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!