Voor ca. 30 stuks:

  • 180 g goede boter op kamertemperatuur
  • 165 g suiker
  • 250 g bloem
  • 1 ei
  • 1 losgeklopt eiwit
  • 1 eigeel
  • 3 druppels amandelaroma
  • amandelschilfers
  • bakpapier
  1. Klop het eiwit los en meng er het amandelaroma onder.
  2. Meng de bloem met de boter, suiker, ei en eiwit en kneed tot een homogene deeg.
  3. Laat een nacht afgedekt rusten in de koelkast.
  4. Verwarm de oven voor op 160° C.
  5. Rol het deeg uit tot op een halve centimeter, en steek er kerstfiguurtjes uit.
  6. Leg de figuurtjes op bakpapier.
  7. Bestrijk ze met een losgeklopte eierdooier en garneer met amandelschilfers.
  8. Bak af op 160° C in ca. 12 à 15 minuten en laat afkoelen.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!