Voor 2 personen:

  • Een bussel rapen en evenveel aardappelen
  • 25cl room 15%
  • ca. 2 eetlepels azijn
  • peper en zout
  • bieslook
  1. Schil de raapjes en de aardappelen, snijd in kleinere gelijke stukken.
  2. Kook ze apart beetgaar in kokend gezouten water.
  3. Giet de groenten in een vergiet.
  4. Doe de rapen en aardappelen met de room en azijn in een kookpot.
  5. Laat even goed doorwarmen.
  6. Kruid met peper en zout.
  7. Strooi voor het serveren er wat versnipperde bieslook over.

Lekker met gebakken worst!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!