Voor 2 personen:

  • 2 stronkjes witlof
  • klontje boter
  • 1 sjalot
  • 25 g gerookte spek in blokjes
  • foelie, peper en zout
  • 10 ml room (20 % vet)
  • 1 koffielepel gehakte peterselie
  • 500 g puree
  1. Snijd het witlof en de sjalotten in stukjes.
  2. Stoof witlof en de sjalotten beetgaar in een klontje boter.
  3. Kruid met foelie, peper en zout.
  4. Meng er de peterselie onder.
  5. Bak de spekblokjes even aan.
  6. Meng alles onder de puree.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!