• 3 wortelen
  • 3 stks pastinaak
  • stukje knolselder
  • 1 dikke ajuin
  • ca. 2 liter water
  • 3 bouillonblokjes (kip)
  • peper v/d molen
  1. Schil de groenten en snijd in stukken.
  2. Houd een stukje wortel en pastinaak apart voor de garnituur.
  3. Doe al de groenten in een kookpot met het water, bouillon en peper.
  4. Laat 30 minuten koken onder deksel.
  5. Snijd ondertussen het stukje wortel en pastinaak voor de garnituur in kleine stukjes.
  6. Mix de soep met een staafmixer.
  7. Voeg de garnituur toe en laat nog 10 minuten zachtjes koken.
  8. Is de soep te dik? Voeg dan wat water toe.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!