• 1 appel
  • 300 g aardappel
  • 2 eieren
  • 1 prei
  • 1 ajuin
  • 1 teentje look
  • peper, zout en nootmuskaat
  • scheutje olijfolie
  1. Kuis de prei en snijd in fijne ringetjes.
  2. Pel de ajuin en de look en versnipper.
  3. Bak de prei, ajuin en look in een scheutje olijfolie in ca. 10 minuten glazig.
  4. Schil de aardappelen en de appelen en verwijder het klokhuis.
  5. Rasp de aardappel en appel.
  6. Splits de eierdooier van het eiwit.
  7. Meng het eigeel bij het preimengsel de geraspte appelen en aardappelen, kruid met peper, zout en nootmuskaat.
  8. Klop de eiwitten stijf en meng onder het aardappelmengsel.
  9. Schep het mengsel in een vuurvaste schotel
  10. Zet ca. 30 minuten in een voorverwarmde oven van 160°.

Lekker bij een stukje vis!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!