Voor 3 personen:

  • 4 Roma-tomaten
  • 300 g Penne
  • 100 g gerookte spekreepjes
  • bruschetta kruiden
  • 2 versnipperde sjalotten
  • tabasco
  • olijfolie
  • verse basilicum
  • parmezaan
  1. Pel de tomaten en snijd in kleinere stukken.
  2. Doe een scheutje olijfolie in een pan en stoof het spek en de sjalotten aan.
  3. Voeg de tomaten toe, kruid met bruschetta kruiden en een paar druppeltjes tabasco, laat 5 minuten zachtjes stoven.
  4. Kook ondertussen de penne gaar, giet af meng er een beetje olijfolie onder en kruid met een beetje zout.
  5. Snijd of scheur wat blaadjes basilicum en meng ze onder de saus.
  6. Meng de saus met de pasta in een kookpot en warm nog even goed door.
  7. Serveer er apart gemalen parmezaan bij.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!