Voor 2 à 3 personen

  • 250 g oesterzwammen
  • ca. 250 g grijze garnalen
  • 5 eieren
  • 50 cl volle melk
  • goede boter
  • peper en zout
  • gehakte peterselie
  1. Kluts de eieren met de melk, kruid met peper en zout.
  2. Snijd het onderste harde gedeelte van de oesterzwammen en snijd in stukjes.
  3. Laat een klontje boter smelten in een pan, bak de oesterzwammen, kruid met peper en zout.
  4. Voeg de garnalen toe, schud even op.
  5. Giet er het eimengsel bij en bak gaar.
  6. Strooi er de peterselie over.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!