Voorgerecht voor 2 personen:

  • Fruschetta Kruiden
  • goede boter
  • 12 tal scampi’s
  • lichte sojasaus
  • peper v/d molen
  • zilverpapier
  1. Laat de boter op kamertemperatuur komen.
  2. Pel en kuis de scampi’s, meng er een scheutje lichte sojasaus onder en kruid met peper v/d molen.
  3. Plet wat fruschetta kruiden met een vijzel.
  4. Kruid de boter met zout en meng er de Fruschetta kruiden onder.
  5. Neem een stukje zilverpapier, leg er een 6-tal scampi’s op en verdeel er een beetje boter over, plooi dicht.
  6. Laat 12 minuten garen op de barbecue.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!