• 500 g gehakt
  • 100 g mascarpone
  • 60 g gemalen parmezaan
  • 2 eieren
  • een handvol Keniaboontjes
  • 1 wortel
  • 1/2 courgette
  • snuifje marjolein
  • peper en zout
  • 1 teentje look zeer fijn gesneden
  • bakpapier
  • aluminiumfolie
  1. Schil de wortel, kuis de boontjes, was de courgette.
  2. Snijd de groenten in lange reepjes.
  3. Kook de groenten een 5-tal minuten in kokend gezouten water.
  4. Verfris onmiddellijk onder koud stromend water.
  5. Vermeng het gehakt met de parmezaan, mascarpone, eieren, marjolein en look.
  6. Kruid met peper en zout.
  7. Verwarm de oven voor op 200°C.
  8. Schep het mengsel uit op een stuk bakpapier (ca. 5 cm dik)
  9. Verdeel er in het midden de groenten over.
  10. Rol nu met behulp van het bakpapier stevig op en leg op een ingevette bakplaat.
  11. Dek af met aluminiumfolie en laat 50 minuten in een oven van 200°C bakken.
  12. Neem uit de oven, verwijder het bakpapier, laat nog een 10-tal minuten kleuren in de oven.
  13. Snijd met een scherp mes of een broodsnijmachine.

Lekker met pasta en tomatensaus!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!