Voor 3 à 4 personen:

  • 1/2 kg kippenstoofvlees (of filet in kleinere stuken gesneden)
  • 1/2 rode, groene en gele paprika in stukjes
  • 1 ajuin in stukjes
  • 1 wortel in stukjes
  • fruschetta kruiden (oil & vinegar)
  • 1/2 bakje kastanje champignons
  • 1 koffielepel hot chilisaus
  • 2 eetlepels ketchup
  • 1 blik gepelde tomaten in stukjes (400g)
  • olijfolie
  • paprikapoeder
  • currypoeder
  • peper en zout
  1. Stoof de groenten een aantal minuten in olijfolie.
  2. Kruid met de fruschetta kruiden en schud even op.
  3. Voeg het blik gepelde tomaten, ketchup en chilisaus toe.
  4. Laat nog een aantal minuten zachtjes koken.
  5. Kruid met peper en zout.
  6. Kruid de kip met paprikapoeder, currypoeder, peper en zout.
  7. Bak de kip aan beide zijden aan in olijfolie tot ze gaar is.
  8. Voeg de saus aan de kip toe en laat nog even pruttelen.

Wij hebben dit gerecht vandaag gegeten met spätzle.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!