• 150 g gekookte ham
  • 130 g mayonaise
  • 10 g cressonnette (tuinkers)
  • 1/4 tomaat in blokjes (zaadlijsten verwijderen)
  • 3 radijzen
  • versnipperde bieslook
  • 3 hard gekookte eieren (1 bijhouden om te garneren)
  • groentjes om te garneren zoals tomaten, wortelen, radijsjes, erwtjes, boontjes, tuinkers…
  1. Snijd de ham in reepjes.
  2. Snijd 2 eieren met een eiersnijder in blokjes
  3. (Snijd twee keer door, eerst in schijfjes. Daarna draai je het ei een kwartslag en snijd nog eens door).
  4. Versnipper de augurken.
  5. Snijd de radijzen in kleinere blokjes.
  6. Versnipper wat bieslook.
  7. Meng nu de ham, augurken, tomaat, bieslook, eitjes en radijzen met de mayonaise.

Doe de smossalade in een kommetje en garneer met groentjes en een eitje.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!