Voor 3 personen:

  • 300 g varkensvlees in reepjes
  • 1 wortel in dunne schijfjes
  • 1 ajuin grof versnipperd
  • een goed handvol Kenia boontjes
  • 200 g fijne (gele) noedels
  • 1/4 stukje pikante groene peper in fijne stukjes (zaadlijsten en zaadjes verwijderen)
  • peper en zout
  • arachideolie
  • bieslook
  • Voor de saus:
  • 3 eetlepels oestersaus
  • 2 eetlepels zwarte bonensaus
  • 2 eetlepels lichte sojasaus
  • snuifje gemberpoeder
  • 1 versnipperd teentje look
  • klein scheutje geroosterde sesamolie
  1. Kook de gele noedels zoals aangeven op de verpakking.
  2. Verfris ze onder koud stromend water en meng er wat arachideolie onder.
  3. Meng al de ingrediënten voor de saus.
  4. Doe een scheutje arachideolie in een pan of wok en kleur het vlees even aan.
  5. Kruid met peper en zout en hou het even apart.
  6. Roerbak de groenten een 3-tal minuten in dezelfde pan of wok.
  7. Voeg de saus en het vlees toe en laat even pruttelen.
  8. Meng er de noedels onder en laat goed heet worden.
  9. Bestrooi met wat versnipperde bieslook.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!