Voor 2 à 3 personen:

  • 600 g kabeljauwhaasje
  • 2 bolletjes mozzarella
  • verse basilicum
  • 2 tomaten (roma)
  • viskruiden (bv: Topaz)
  • peper en zout
  • teentje look
  • provençaalse kruiden
  1. Schik de kabeljauwhaasjes  in een ovenschotel.
  2. Kruid ze met de viskruiden.
  3. Garneer de vis met schijfjes tomaat en mozzarella.
  4. Pel en snijd de look zeer fijn, strooi het over de tomaten en mozzarella.
  5. Kruid de tomaten en mozzarella met peper, zout en provençaalse kruiden.
  6. Verwarm de oven voor op 180° C.
  7. Zet de schotel 20 minuten in de oven.
  8. Gratineer nog even onder de grill.
  9. Scheur de basilicum fijn en garneer er de ovenschotel mee.

Lekker met rijst!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!