• rol kruimeldeeg
  • 300 g gemengd gehakt
  • 300 g groene kool
  • 1 tomaat
  • 250 ml room
  • 4 eieren 
  • 50 g gemalen emmentaler
  • peper, zout, nootmuskaat en paprikapoeder
  • arachideolie
  1. Verwijder de buitenste bladeren van de kool, verwijder de dikke nerf, en spoel grondig.
  2. Snijd de kool in fijne reepjes.
  3. Bak het gehakt in een scheutje olie rul voeg de kool toe.
  4. Kruid met peper, zout en paprikapoeder.
  5. Laat een 3-tal minuten stoven.
  6. Doe de eieren en de room in een kom, kruid met peper en zout en klop los.
  7. Meng er de gemalen kaas onder.
  8. Schik het deeg in een taartvorm en doe er het gehaktmengsel in.
  9. Snijd de tomaat in schijfjes en schik boven op het gehakt.
  10. Giet er het roommengsel over.
  11. Bak de taart in een voorverwarmde oven van 180 ° C in 40 minuten gaar.

Edit: Recept aangepast! Bedankt meersmaak-volgers!

      Mis onze nieuwsbrief niet!

      Mis onze nieuwsbrief niet!

      Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

      U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

      Pin It on Pinterest

      Delen

      Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

      Delen

      Deel dit bericht met je vrienden!