• 2 ajuinen
  • 20 g goede boter
  • 15 g bloem
  • 3 eetlepels donkere sojasaus
  • 1/2 bouillonblokje (kip)
  • 250 ml water
  • peper v/d molen
  • azijn
  1. Smelt de boter in een potje.
  2. Voeg de ajuin toe en bak goudbruin (de bodem van het potje mag best wat donker kleuren maar niet zwart)
  3. Voeg de bloem toe en meng onder de ajuin.
  4. Laat even drogen.
  5. Giet er het water bij.
  6. Voeg de bouillon, sojasaus en enkele druppeltjes azijn toe.
  7. Laat 5 minuten pruttelen.
  8. Breng op smaak met peper v/d molen.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!