Voor 2 à 3 personen:

  • 1 kipfilet in blokjes
  • scheutje donkere sojasaus
  • ca. 1 koffielepel hot chilisaus
  • knorr aromat
  • 1 koffielepel aardappelzetmeel, opgelost in water
  • 2 handvol sojascheuten (taugé) 
  • arachideolie
  1. Breng de kip op smaak met de sojasaus, chilisaus en een beetje aromat.
  2. Meng er het opgeloste aardappelzetmeel onder.
  3. Laat een 30-tal minuten marineren.
  4. Was de sojascheuten.
  5. Doe een scheutje arachideolie in een wok of pan.
  6. Laat de pan goed heet worden. 
  7. Doe de kip in de pan en roerbak.
  8. Voeg de sojascheuten toe en bak ze even mee.

Lekker met rijst en currysaus

      Mis onze nieuwsbrief niet!

      Mis onze nieuwsbrief niet!

      Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

      U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

      Pin It on Pinterest

      Delen

      Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

      Delen

      Deel dit bericht met je vrienden!