• 200 g Quorn stukjes
  • 1 groene paprika
  • 1 ajuin in stukjes
  • een handvol sojascheuten (taugé)
  • 2 handvol mango in blokjes
  • mango-curry poeder van Santa-Maria (verkrijgbaar bij Delhaize)
  • rijstolie (of arachideolie)
  • 165 ml kokosmelk
  • 70 ml water
  • 4 à 5 eetlepels oestersaus
  • 5 blaadjes verse basilicum fijn gesneden in reepjes. 
  • zout
  1. Doe een scheutje rijstolie in een pan of wok.
  2. Bak de Quorn, paprika, ajuin ca. 4 minuten, schud regelmatig op, kruid met een beetje zout.
  3. Voeg de mango en sojascheuten toe en bak even mee.
  4. Voeg de kokosmelk en oestersaus toe.
  5. Breng op smaak met de mango-curry kruiden.
  6. Laat even pruttelen.
  7. Meng er de basilicum onder de mango-curry-schotel.

Indien de mango volledig rijp is dan meng je deze pas op het einde onder schotel en warm je nog even door.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!