• 200 g gehakt 
  • 1 ajuin zeef fijn versnipperd
  • een 6 tal korianderbolletjes
  • 100 g geraspte grana padano
  • 1 eetlepel paneermeel
  • 1 eigeel
  • 1 koffielepel parikapoeder
  • zout en peper v/d molen 
  • 8 vellen brickdeeg
  • 1 koffielepel maizena opgelost in water
  1. Maal de korianderbolletjes fijn met een vijzel.
  2. Bak de ajuin en gehakt even aan en prak fijn, kruid met de koriander.
  3. Laat even afkoelen.
  4. Meng onder het gehaktmengsel het eigeel, grana padano, paneermeel, paprika, peper v/d molen en eventueel zout.
  5. Borstel de zijkanten van het brickdeeg in met het maizena papje.
  6. Verdeel wat van het gehaktmengsel in het midden van het deeg.
  7. Vouw de linker en rechter zijkant dicht over het gehaktmensel.
  8. Rol het deeg op.
  9. Laat wat boter smelten en smeer de rolletjes in.
  10. Warm de oven voor op 180°C en bak de brickdeegrolletjes ca. 20 minuten goudbruin.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!