Voor 3 personen

  • 200 g spekblokjes
  • 500 g scampi’s
  • 200 g gemengde salade
  • 1 tomaat
  • een handvol pijnboompitten
  • Wat blaadjes verse basilicum en platte peterselie.
  • 4 eetlepels mayonaise
  • 2 eetlepels volle yoghurt
  • peper en zout
  • mango curry kruiden (of curry poeder + zout)
  • Rijstolie
  1. Pel en kuis de scampi’s.
  2. Kruid de scampi’s met mango curry kruiden en laat een uurtje marineren.
  3. Was en droog de salade.
  4. Was en snijd de tomaat in partjes.
  5. Doe de mayonaise, yoghurt, basilicum en peterselie in een mixbeker en mix.
  6. Breng de saus op smaak met wat peper en indien nodig een beetje zout.
  7. Rooster de pijnboompitten.
  8. Dresseer de salade en tomaat in een diep bord.
  9. Bak de spekjes.
  10. Doe een scheutje rijstolie in en pan en bak de scampi’s.
  11. Verdeel de scampi’s en de spekjes over de borden.
  12. Strooi er pijnboompitten over.
  13. Serveer de saus apart.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!