voor ca. 20 pannekoeken

Hier: recept met “gewone” bloem

  • 250 g zelfrijzend bakmeel
  • 1 pakje vanillesuiker
  • 50 g suiker
  • snuifje zout
  • 4 eieren
  • 70 cl melk
  • boter
  1. Doe de bloem in een ruime kom en voeg suiker, vanillesuiker, snuifje zout, eieren en de helft van de melk toe.
  2. Meng alles goed onder elkaar met een garde. Meng er dan de rest van de melk bij.
  3. Laat 15 minuten rusten.
  4. Doe een klontje boter in een pan en laat smelten en verdeel goed over e bodem.
  5. Giet een pollepeltje beslag in de pan en draai de pan zodoende het beslag goed verdeeld is.
  6. Laat de pannenkoek even bakken en draai dan om.
  7. Lekker met suiker, bruine suiker, siroop….

Origineel recept: Imperial

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!