Voor 3 personen

  • 350 g pasta
  • 1/2 rode, groene en gele paprika (in blokjes)
  • 1 ajuin (versnipperd)
  • 1 blik gepelde tomaten (in blokjes)
  • enkele blaadjes basilicum (fijn gesneden) 
  • peper en zout
  • scheutje worcestersaus
  • olijfolie
  1. Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Giet af.
  3. Doe in dezelfde pot een scheutje olijfolie en stoof de groenten een 3-tal minuten zonder kleuren.
  4. Doe er 3 à 4 eetlepels gepelde tomaten (in stukjes) en de basilicum bij.
  5. Breng op smaak met peper en zout en een scheutje worcestersaus.
  6. Meng er de pasta onder, voeg eventueel nog een scheutje olijfolie toe.
  7. Warm nog even goed door.

Lekker met gebakken zalm!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!