Voor 2 personen:

  • 250 g linguine
  • een handvol diepvrieserwtjes
  • 2 sneden ham in blokjes of reepjes
  • olijfolie
  • 1/2 uitje (versnipperd)
  • scheutje droge witte wijn
  • 25 cl room
  • peper v/d molen 
  • zout
  • eetlepel bieslook (versnipperd)
  • geraspte parmezaanse kaas
  1. Kook de pasta in licht gezouten water met een scheutje olijfolie, zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Doe de erwtjes bij de pasta en laat ze de laatste 3 minuten meekoken.
  3. Giet de pasta met de erwtjes af.
  4. Doe in dezelfde pot een scheutje olijfolie en stoof de ajuin even aan zonder kleuren.
  5. Blus met een scheutje witte wijn.
  6. Voeg de room, ham en bieslook toe.
  7. Breng even aan de kook.
  8. Kruid met peper en zout.
  9. Meng er nu de pasta met erwtjes onder.
  10. Serveer in een diep bord met de parmezaanse kaas.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!