• 1 preigroen
  • 130 gr knolselder
  • 250 bleekselder (witte selder)
  • 1 groene parika
  • 400 gr spinazie
  • soepballetjes
  • 3 à 4 bouillonblokjes (kip) 
  • peper
  1. Kuis en snijd de groenten in kleinere stukjes.
  2. Doe eerst de spinazie in een pot met een beetje water en laat wat slinken.
  3. Voeg de rest van de groenten toe. 
  4. Giet er ca. 2,5 l water bij.
  5. Laat 30 minuten koken onder deksel.
  6. Voeg de bouillonblokjes toe.
  7. Kruid met peper.
  8. Mix de soep. 
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!