Voor 3 à 4 personen

  • 800 g bloemige aardappelen (bv: Bintje, Desirée, Eigenheimer, Irene, Resonant)
  • 200 ml room
  • klein scheutje arachideolie
  • 3/4 koffielepel zout (of naar smaak)
  • peper
  1. Schil de aardappelen, snijd ze in gelijke stukken.
  2. Kook de aardappelen ca. 20 min. in licht gezouten water.
  3. Giet de aardappelen af in een vergiet.
  4. Doe ze terug in de pot en laat ze even drogen op een zeer zacht vuur.
  5. Giet de room in een potje.
  6. Doe er het zout en de arachideolie bij en breng even aan de kook.
  7. Giet het roommengsel bij de aardappelen en plet ze met een aardappelstamper

      Mis onze nieuwsbrief niet!

      Mis onze nieuwsbrief niet!

      Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

      U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

      Pin It on Pinterest

      Delen

      Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

      Delen

      Deel dit bericht met je vrienden!